Het ja-woord

Kate Middelton en Prins William

Prins William, de oudste zoon van Prins Charles, heeft Kate Middleton ten huwelijk gevraagd. Het paleis heeft dit bekent gemaakt op 16 november 2010.

Kate en William zijn elkaar tegen gekomen achttien jaar geleden tijdens hun studie in St Andrew University waar ze huisgenoten waren. Sinds 2002 hebben ze samen een relatie gekregen, maar ze zijn een keer uit elkaar gegaan doordat de media te veel aandacht aan hen schonk en het hen te veel werd. Uitendelijk zijn ze weer bij elkaar gekomen.

In Kenia heeft de prins de grote stap genomen door ze met elkaar te verloven. Vooraf heeft hij Koningin Elizabeth toestemming gevraagd en zijn vader op de hoogte gebracht. Ook is hij langs de vader van Kate gegaan voor toestemming voordat hij officieel haar ten huwelijk vroeg. Het huwelijk zou plaats vinden op 29 april 2011 in London.

Bent u geïnteresseerd in het parcours van hun trouwdag? Klik dan op deze link om de details te weten. (opgelet: het artikel is in het Engels geschreven) http://www.bbc.co.uk/news/uk-12120099 

Of ga naar hun officiële website: http://www.officialroyalwedding2011.org/

 

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site